Mwahahahaha!!!

I evigheter har kvinnor gnällt om klassikern "Om en kille ligger med många tjejer, så anses han vara kung. Men om en tjej ligger med många killar, anses hon vara en slampa. Är det rätt?" Well, mina vänner, se det såhär - om man har en nyckel som kan öppna väldigt många lås, så anses den vara en huvudnyckel. En grym nyckel som alla vill ha. Men om vi har ett lås som kan öppnas av många nycklar, så...ja, då måste vi väl ändå vara överens om att det är ett ganska risigt lås?

Kommentarer
Postat av: Moa

Den där var ju inte ens rolig första gången. :p

2010-01-18 @ 13:47:33
URL: http://motionsickness.webblogg.se/
Postat av: Daniel

Jag misstänker att din egen nyckel inte går in i så många lås alls. Jag har svårt att tro att en man som regelbundet får lite fett på sylen kan vara så fullkomligt dum i huvudet och pinsam som du. Oskuld? Möjligt, om inte annat ett riktigt bottennapp i avelskedjan.

2010-02-07 @ 14:31:53
Postat av: Danne

Jag hoppas för kung och fosterland att du skojar, Daniel. För om du inte fattar att det är humor som tas upp i detta inlägg, så är det läge för dig att börja gräva ut kvastskaftet från arslet. Ärligt talat. Slå upp ordet "humor" eller "skämt" i en ordlista, och återkom när du har lite mer kött på benen.

2010-02-07 @ 19:17:35
Postat av: Anne Onym

Hahahahahaha! Den där "Daniel" måste skämta. Annars har vi just sett den störste toffeln som någonsin gått på denna jord! Undrar jag vem det är som är oskuld och bottennapp egentligen... Det luktar ju mr. missionären-varje-fredagkväll lång väg! xD

2010-02-08 @ 16:02:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0