It's a good day.

Faktiskt. Det har varit ett par riktigt bra dagar nu på sistone. Känns riktigt skönt, och saker är sakta på väg att hitta tillbaka till dendär Danne som once was. Helt okej, om man själv får säga så.

Och därför tänker jag nedan skriva ett par tips om vad jag tycker att ni kan förvänta er av livet, om Hollywood inte ljuger. Och varför skulle Hollywood ljuga? Så...

1. Du kommer alltid finna en parkeringsficka precis utanför den byggnad du ska besöka, alternativt rätt över på andra sidan vägen.

2. När du har åkt taxi och ska betala, så behöver du inte titta ner i plånboken och rota. Stoppa bara ner handen, så ska du se att du får upp rätt mängd pengar på en gång.

3. Extra nyhetsinslag består till 99% av händelser som på något sätt påverkar dig personligen.

4. Om du går förbi en kyrkogård sent på kvällen/natten och hör läskig musik (eller satanistisk sådan), så är det ett måste för dig att undersöka detta.

5. En låst dörr kan låsas upp på två röda med hjälp av en fickkniv, ett gem eller ett kreditkort...

6. ...såvida det inte är den låsta dörren till lägenheten där ett barn sitter inlåst.

7. Om du får ett infall och börjar dansa på gatan, så kommer alla du råkar dansa in i att börja dansa med precis samma danssteg som du.

8. Alla bomber är utrustade med elektroniska timermojänger med stora röda siffror, som visar exakt hur lång tid det är kvar till de detonerar.

9. Skulle du få för dig att låtsas vara en tysk officér, så behöver du inte nödvändigtvis lära dig tyska. Det räcker med att prata engelska med tysk brytning. Övriga tyska militärer kommer besvara dig med exakt samma tyskbrytande engelska.

10. Eiffeltornet går att se från fönstret i vilken byggnad som helst i Paris.

11. En polisman som är en dag bort från pensionen kommer med all sannolikhet att dö sista dagen i tjänst. Speciellt om familjen har planerat ett överraskningsparty.

12. Om du blir jagad av en mördare, zombie, utomjordingar eller dylikt, är det ingen som helst mening att du sätter dig i en bil. Den kommer inte starta.

13. I ett hemsökt hus, är det alltid kvinnorna som ska undersöka mystiska ljud. Och helst iförda sina mest avslöjande kläder.

14. Sitter poliser på spaning, så kommer det spännande alltid, alltid, alltid inträffa precis när de sitter med massor av mat och grejer i knät.

15. All mathandling innehåller köpet av formbröd. Detta placeras i en påse, och om du går hem så kommer påsen att gå sönder. Men då kommer bara stora runda frukter trilla ut.

16. Bilar behöver aldrig tankas. Såvida de inte är inblandade i en biljakt, då bensinen alltid tar slut.

17. Om du hamnar i ett slagsmål med mååånga motståndare, kan du ändå vara lugn. Var och en kommer snällt att invänta sin tur att gå på dig, och spenderar den väntande tiden på att dansa runt dig och den motståndare som du slåss med.

18. Så fort en mikrofon slås på, kommer det gå rundgång.

19. Pistoler är som BIC-rakhyvlar. Får du slut på kulor, kasta bara iväg den! Du hittar alltid en ny.

20. Alla singelkvinnor har en katt.

21. Bilar exploderar direkt när de träffas av en enda pistolkula.

22. Oavsett hur mycket stryk ett rymdskepp får, så kommer gravitationskraften ombord hela tiden vara densamma.

23. Skulle du bli jagad i en stad, så kan du alltid diskret gömma dig i en lägligt passerande parad. Oavsett tidpunkt på året.

24. Ventilationstrummorna i en byggnad är ett perfekt ställe att gömma sig i. Ingen kommer någonsin tänka på att du gömmer dig där, och de kommer framför allt inte höra det. Och bäst av allt är att du kan ta dig precis vart som helst utan att märkas.

25. Råkar du befinna dig i ett krig som soldat, visa aldrig någonsin ett foto på din käresta hemma. Det är som att skriva på sin egen dödsdom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0